Sfaturi injectoare denso

1. Firma denso nu ofera piese pentru repararea injectoarelor. Cel mult, colecteaza injectoarele si fac ei remanufacturare. Procesul este intalnit si la alternatoarele denso. In acest fel, se asigura calitatea Denso utilizatorilor si cei care au intretinut corect masinile, stiu ce inseamna acest lucru. In concluzie, daca nu doriti efecte secundare neplacute gen TOPIREA PISTOANELOR, alegeti originalul.
2. Curatati rezervoarele la primul element din sistemul de injectie afectat. Motorina nu este intotdeauna de buna calitate, iar apa si gunoiul sunt inamici de seama ai injectoarelor.
3. Alegeti filtrele originale, chiar daca sunt mai scumpe. Anul acesta vom incerca si noi sa va oferim aceste elemente. Un filtru original va poate prelungi viata injectorului al carui pret se situeaza intre 240-390 euro.
4. Injectoarele denso TREBUIE codate. Masina va functiona si fara a face acest lucru dar nu in parametrii normali.
5. Nu adaugati ulei indiferent de tip in motorina. Veti distruge injectoarele.
6. Nu mergeti cu un injector care are “bataie”. Puteti topi pistonul aferent.
7. Nu achizitionati injectoare daca nu puteti fi sigur asupra calitatii. Exista clone ale injectoarelor denso (realizate practic de aceleasi firme care au reusit sa faca piesele de schimb). In cele mai multe cazuri, injectoarele nu au coduri pe ele.
8. La unele modele de injectoare, firma denso a realizat modele imbunatatite. In unele cazuri, nu puteti schimba decat obligatoriu toate cele 4 injectoare. Exista necesitatea efectuarii resoftarii.